Troleibusas Amber vilnis 12ac – kartoninis modelis

Amber modeliukasArtėjant didžiosioms metų šventėms, žmonės pradeda galvoti, kaip šia proga nudžiuginti artimuosius. Neretai norisi kiek kitokių dovanų nei kosmetikos rinkinys ar masinės gamybos žaislas iš prekybos centro. Šiemet vienoje iš profesinių sąjungų (veikiančių UAB „Vilniaus viešasis transportas“) buvo nuspręsta padovanoti darbuotojams (tos profsąjungos nariams), turintiems vaikus iki 12 metų amžiaus netradicinę dovaną – galimybę namuose turėti mažą troleibusiuką. Kadangi suklijuoti modeliuką tikrai nėra lengvas darbas, tai tuo pačiu bus proga tėvams kartu su savo vaikais nuveikti ir sukurti kažką gražaus, praleidžiant laiką kartu.

Šiomis dienomis troleibusų parko darbuotojai kaip tik gauna vokus su atspausdintais brėžiniais ir instrukcijomis, džiugu, kad galimybę pasidaryti tokį modeliuką turėsime ir mes – keleiviai, entuziastai ir šiaip smalsūs žmonės.

Amber modeliai - atspausdinti

Milžiniška padėka Kęstučiui, kuris skyrė tikrai daug laiko tam, kad atliktų šį tikrai nelengvą darbą ir kuris mielai pasidalino su mumis šio darbo rezultatu.

Apie patį troleibusą Amber-Vilnis 12ac jau turbūt visi žinote, tad iškart eikime prie reikalo 🙂

Pirmiausia – spausdinti rekomenduotina ant geros kokybės ir storesnio popieriaus (įsitikinkite, kad Jūsų turimas spausdintuvas specialų popierių gali naudoti!) – jei neturite galimybės spausdinti spalvotai namuose, tokius darbus atlieka spausdinimo įmonės (kad tai nebūtų palaikyta reklama, deja nėra galimybės rašyti, kur tokia paslauga pigiausiai suteikiama Vilniuje). Antra – atliekant darbą reikalingas didelis kruopštumas, tad pasiruoškite reikiamus įrankius ir apsiginkluokite kantrybe 🙂

Schemos 1 puslapis Schemos 2 puslapis Instrukcija
Amber_1_schema Amber_2_schema Amber_3_klijavimo_schema
Atsisiųsti Atsisiųsti Atsisiųsti

Abi schemos ir klijavimo schema viename zip archyve: Atsisiųsti

Spalvotai spausdinti reikia pirmąjį ir antrąjį schemos puslapius, o instrukciją tiesiog išsaugokite kompiuteryje ir pagal ją atlikite darbus.

Sėkmės!

6 thoughts on “Troleibusas Amber vilnis 12ac – kartoninis modelis

  1. Geda tai profsajungai kuri sugalvojo dovanoti sita popieriaus gabala tik darbuotojams kurie turi vaiku iki 12metu. Profsajungose nera priimta sveikinti savo narius su sventems ne zodziais,o nors saldainiu dezute. O cia ir popieriaus pagailejo.

    Kiek zinau Lietuvos gelezinkeliose profsajungos pries sventes nariams dovanoja 50lt.maxima dovanu ceki ir saldainiu dezute. Smulkmena,bet nors kazkoks demesis.

    1. Ir Jums gražių švenčių! Malonu, kai žmonės moka ir per šventes gadinti kitiems nuotaiką, ponas N.P.
      Turbūt suprantate, kad tie maksimų dovanų čekiai iš dangaus neatsiranda?

    1. Sveiki, galima – tereikia ant nuorodos paspausti ne kairiuoju, o dešiniuoju pelės mygtuku, ir toliau (priklausomai nuo naudojamos naršyklės) pasirinkti reikiamą meniu punktą (“Save target as…”, “Save linked content as…”) ir išsaugoti nuotrauką Jūsų kompiuteryje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.